Mobilne aplikacije

Razvoj mobilnih aplikacija

Usluga razvoja suvremenih mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije danas su nezaobilazan medij koje koriste razna poduzeća. Našim korisnicima nudimo izradu mobilnih aplikacija za različite platforme operativnih sustava. U razvoju koristimo suvremene tehnologije i razvojne alate.

Mobilne aplikacije prema zahtjevima korisnika, komponiramo s drugim web tehnologijama te na taj način stvaramo kompleksne web sustave. Pri tome koristimo PHP i .NET tehnologiju kao web servis strana web servisa u kojima su ugrađene baze podataka.

Naše mobilne aplikacije temelje se na native programiranju, ali na zahtjev naručitelja biti razvijene u nekoj od hibridnih tehnologija. Nudimo razvoj mobilnih aplikacija za sljedeće Android i iOS platforme.

Neki od naših projekata

Overview of the latest mobile applications developed within IT projects

Mobilna aplikacija - predviđanje rizikav od bolesti
Android application - Health & Fitness

Aplikacija pruža prevenciju bolesti i daje detaljnu analizu za sljedeće bolesti: dijabetes tipa 2, rak prostate, srčani udar, moždani udar i rak debelog crijeva. Na temelju procijenjenog rezultata, aplikacija predstavlja prijedlog cjelovitog nutricionističkog tjednog menija za prevenciju od odabrane bolesti.

Procjena rizika od raka kože Skin cancer risk prediction
Android application - Medical

Mobilna aplikacija osmišljena je kao podrška za utvrđivanje rizika od raka kože. Aplikacija je stvorena na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja medicinskog sustava za ranu prevenciju različitih bolesti.

Eupravitelj
Android application - House & Home

Sustav i mobilna aplikacija omogućuje suvlasnicima zgrada da ostvare izravnu komunikaciju sa svojim upraviteljem putem mobilne aplikacija. Predstavlja iskorak i novi standard komunikacije u području upravljanja zgradama.

Eredar
Android & iOS - House & Home

Cilj projekta bio je razvoj IT platforme koja omogućava građanima izravnu komunikaciju s komunalnom službom njihove lokalne uprave te time omogućava povećanje kvalitete života građana.