O našem poduzeću

Dobrodošli na naše stranice

Pulsar d.o.o. hrvatska je tvrtka privatnog vlasništva prisutna na IT tržištu već niz godina. Naše poduzeće pruža usluge iz raznih IT domena kao što je: razvoj raznih aplikacija (web, mobilnih, desktop), razvoj IT projekata temeljenih na primjeni suvremenih tehnologija. Specijalizirali smo se na razvoju PAMETNIH rješenja za potrebe gradova i općina.

U posljednjih nekoliko godina naši eksperti bave se razvojem i primjenom raznih aplikacija temeljenih na primjeni umjetne inteligencije. Pri tome, naglasak našeg angažmana je u razvoju pametnih rješenja za potrebe gradova, upravljanja otpadom te domene medicine. Naša programska rješenja usmjerena su na rad u Cloud okruženju te primjenu mobilni uređaja.

Dugogodišnji uspjeh temelji se na profesionalnom pristupu te permanentnom usavršavanju naših stručnjaka i vanjskih suradnika. Profesionalni odnos s korisnicima osigurali su nam stabilno poslovanje niz godina.

Domene naših kompetencija i usluga

Razvoj PAMETNIH rješenja (Smart city)

95%

Razvoj mobilnih i cloud aplikacija

90%

Data mining - razvoj modela predikcije i prepoznavanja slika

78%

Izrada cjelovitih IT rješenja

60%

Znanstvena istraživanja u području primjene IT tehnologija

50%

Više informacija o našim uslugama i projektima

Dugogodišnjim iskustvom i prisustvom u različitim domenama društva, naših IT stručnjaci u mogućnosti smo vam ponuditi profesionalne usluge temeljene na sljedećim kompetencijama.