Razvoj pametnih rješenja

Razvoj PAMETNIH rješenja

Pulsar d.o.o. hrvatska je tvrtka privatnog vlasništva prisutna na IT tržištu već niz godina. Naše poduzeće pruža usluge razvoja PAMETNIH (Smart) aplikacija i sustava. Posebno se to odnosi na pametna rješenja vezano za potrebe gradova i općina. Pritom u razvoju koriste se suvremene tehnologije i rješenja.

U posljednjih nekoliko godina naši eksperti bave se razvojem cijelokupnih aplikativnih rješenja u oblak okruženju. Web i mobilnih aplikacija temeljenih na suvremenim tehnologijama u koje se implementiraju razne funkcionalnosti temeljene na primjeni umjetne inteligencije. Razvoj pametnih rješenja za potrebe proizvodnog sektora, gradova i općina te iz domene medicine i zdravlja ljudi. Naša programska rješenja uglavnom su usmjerena na rad u oblak okruženju.

Dugogodišnji uspjeh temelji se na profesionalnom pristupu te permanentnom usavršavanju naših stručnjaka i vanjskih suradnika. Profesionalni odnos s korisnicima osigurali su nam stabilno poslovanje niz godina.

Tehnologije koje koristimo u razvoju

Za potrebe razvoja složenih IT sustava, zbog kompleksnosti i raznovrsnosti medija koje sustavi koriste koristimo razne suvremene tehnologije. Kada razvijamo naša IT programska rješenja, koristimo samo provjerenu i pouzdanu tehnologiju usklađenu projektnim zahtjevima, traženim performansama IT rješenja. Pri tome vodimo se idejom da naša rješenja trebaju osigurati ispunjavanje svih projektnih zahtjeva koji su postavljeni od strane naših korisnika.
Mi razvijamo i dajemo podršku u sljedećim tehnologijama:

  • Primjena umjetne inteligencije u aplikcijama - Python, Java,

  • Razvoj oblak aplikacija - Java, Spring Boot, .NET, Angular,

  • Razvoj moblinih aplikacija - Java, Kotlin.