Mobilne aplikacije

Razvoj mobilnih aplikacija

Usluga razvoja suvremenih mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije danas su nezaobilazan medij koji se koristi u svim segmentima našeg života i poslovanja. Na temelju našeg višegodišnjeg iskustva, korisnicima nudimo izradu kvalitetnih mobilnih aplikacija prema.

Sve razvijene mobilne aplikacije u svojem radu koriste web platformu, implementiranu u oblak okruženju. Web platforme su razvijene u različitim suvremenim tehnologijama. ovakav pristup u rješavanju problemskih zadataka korisnike oslobađa dodatnih troškova i ulaganja u računalnu infrastrukturu. Cijeli sustav i mobilne aplikacije tako postaju lako prilagodive zahtjevima korisnika.

Neki od naših projekata

Pregled gotovih IT projekta (mobilna aplikacija i web infrastruktura u oblaku

HRcity - pametan grad
Aplikacija za pametan grad / općinu

Aplikacija omogućuje građanima gradova ili općine da koriste razne usluge koje pruža PAMETAN grad, kao što su zbrinjavanje otpada, e-vrtić, e-zdravstvo, e-ekologija,e-eredar, ...

Mobilna aplikacija - predviđanje rizikav od bolesti
Aplikacija za procjenu rizika od bolesti

Aplikacija pruža prevenciju bolesti i daje detaljnu analizu za sljedeće bolesti: dijabetes tipa 2, rak prostate, srčani udar, moždani udar i rak debelog crijeva. Na temelju procijenjenog rezultata, aplikacija predstavlja prijedlog cjelovitog nutricionističkog tjednog menija za prevenciju od odabrane bolesti.

Procjena rizika od raka kože
Aplikacija za procjenu rizika od raka kože

Mobilna aplikacija osmišljena je kao podrška za utvrđivanje rizika od raka kože. Aplikacija je stvorena na temelju znanstvenog istraživanja i razvoja medicinskog sustava za ranu prevenciju različitih bolesti.

E-vrtić
Aplikacija je namjenjena vrtićima

E-vrtić je aplikacija razvijena s ciljem omogućavanja roditeljima izravnu komunikaciju s Upravom vrtića

E-upravitelj
Aplikacija namijenjena suvlasnicima zgrada i upraviteljima

Sustav i mobilna aplikacija omogućuje suvlasnicima zgrada da ostvare izravnu komunikaciju sa svojim upraviteljem putem mobilne aplikacija. Predstavlja iskorak i novi standard komunikacije u području upravljanja zgradama.

E-redar
Aplikacija građanima za izravnu komunikaciju s komunalnom službom

Mobilna aplikacija je dio IT platforme koja omogućava građanima izravnu komunikaciju s komunalnom službom njihove lokalne uprave. Omogućuje građanima slanje pitanja, prijava praćenje dinamike u njihovom rješavanju, a sve u cilju povećanja kvalitete života građana.